fbpx

Privacy- en cookie verklaring

 

Wij vinden jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doen we er alles aan om de verwerking van persoonsgegevens, vertrouwelijk te behandelen, in overeenstemming met de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Op deze pagina vertellen wij hoe wij omgaan met jouw privacy. Daarnaast geven wij jou informatie hoe wij omgaan met cookies.

1. Bedrijfsgegevens

Mi Lasi
Judith Buma
Spaanse Aakstraat 97
9741CW Groningen

06-52711312
www.milasi.nl
info@milasi.nl
KVK 74391577

2. Cookies

Wat zijn cookies? Een cookie is een klein tekstbestand dat door de browser (Chrome, Firefox etc.) wordt opgeslagen op de computer, tablet of telefoon van de websitebezoeker. In dit cookiebestand worden voorkeuren opgeslagen. Daarnaast wordt het gebruik om de gebruikersnaam en wachtwoord te registreren, zodat de bezoeker niet opnieuw hoeft in te loggen. Ook worden cookies gebruikt om het bezoekersgedrag te analyseren op de website.

2.1 Waar gebruiken wij cookies voor?

– Google analytics:
Google analytics is van google. Onze website plaatst cookies van google. Jouw bezoek van de website www.milasi.nl wordt geanalyseerd met Google Analytics. Dit wordt anoniem bijgehouden. Google zal alleen de informatie met derden delen als ze hier wettelijk verplicht voor worden gesteld. Voor meer informatie over het beleid van google ga naar: www.google.com.
– Wij maken gebruik van de share buttons van social mediakanalen zoals Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin, Instagram etc. Het kan zijn dat door middel van cookies informatie wordt verzameld over jouw surfgedrag en daarmee ook jouw interesses in kaart worden gebracht. Om duidelijk te krijgen wat er met de gegevens gebeurt, kunnen de privacyverklaringen van de social media kanalen hier inzicht in geven.
– Het kan zijn dat bij het starten van een video op onze website cookies worden geplaatst door Youtube.
– Indien je gebruik maakt van het online programma, gebruiken wij een cookie, zodat je niet elke keer opnieuw hoeft in te loggen.
– Wanneer jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief kan daarvoor ook cookies worden gebruikt via het programma Mailblue die wij gebruiken voor het maken van de nieuwsbrief. Wil je meer informatie daarover neem dan contact op met de website van Mailblue: www.mailblue.nl.
Heb je verder nog vragen over cookies neem dan contact met ons op via info@milasi.nl

3. Bezoek website

3.1 Website

Het bezoek van de website www.milasi.nl wordt geanalyseerd met Google Analytics. Jouw bezoek wordt anoniem bijgehouden. Zo kunnen wij de website beter maken. Je communiceert met de server in een beveiligde SSL verbinding.

3.2 Inschrijven nieuwsbrief

Je krijgt een nieuwsbrief als jij je hebt ingeschreven voor een gratis e-book of nieuwsbrief. Ongeveer wekelijks krijg je een nieuwsbrief met informatie over rouwverwerking of dat er nieuws blogs over rouwen op de website staan. Als jij je wilt uitschrijven kan dit altijd. Voor de nieuwsbrief wordt Mailblue gebruikt. Hierdoor zijn jouw gegevens (naam en e-mail adres) ook bij hun bekend. Wil je weten wat Mailblue doet met deze gegevens? Dan verwijs ik jou naar de website van Mailblue: https://mailblue.nl/. Verder gebruiken wij deze gegevens niet voor anderen doeleinden.

3.3 Webinar

Als jij je hebt aangemeld voor een Webinar, vul jij je naam en e-mailadres in. Naar aanleiding van de inschrijving, vraag ik jou toestemming om e-mails te sturen. Je kan je hier ook weer voor uitschrijven. Verder gebruiken we deze gegevens niet voor andere doeleinden.

3.4 Contactformulier

Via het contactformulier kun je een vraag aan ons stellen of je inschrijven voor een gratis inzicht sessie. Wij vragen om jouw naam en e-mailadres. Bij de inzichtsessie ook om jouw Skypenaam. Zonder deze gegevens kunnen wij geen contact met je opnemen. Verder gebruiken we deze gegevens niet voor andere doeleinden.

4. Bij aankoop van een dienst

4.1 Betaling

Om de aankoop te kunnen doen maak ik gebruik van een betalingssysteem van Woocommerce en Mollie. Hierdoor kun je met Ideal betalen. Jouw IP-adres, je betaalgegevens, je internetbrower, je apparaattype en in sommige gevallen je NAW-gegevens wordt met hen gedeeld. Deze gegevens zien wij niet. Kijk op de website van www.mollie.com en www.woocommerce.com hoe ze met jouw privacy omgaan. Verder gebruiken we deze gegevens niet voor andere doeleinden.

4.2 Boekhouding

Ik ben verplicht om een boekhouding bij te houden. Als jij je hebt aangemeld voor een online programma dan maak ik een factuur voor jou. Deze factuur heb ik weer nodig voor de boekhouding. Daarbij heb ik jouw NAW gegevens nodig. Behalve het bijhouden in het boekhoudprogramma Jortt doe ik hier verder niets mee. Verder gebruiken we deze gegevens niet voor andere doeleinden.

5. Online programma

5.1 Contactgegevens

Om jou te laten deelnemen aan een online programma hebben wij jouw e-mailadres en naam nodig. Via jouw e-mail adres kunnen wij elke week een e-mail sturen met de les.
Daarnaast kunnen wij jou op de hoogte houden van andere dingen die belangrijk zijn, zoals een datum afspreken voor een Zoom Sessie. Via de e-mail kunnen wij ook contact met elkaar hebben over jouw rouwproces.

5.2 Besloten Facebookgroep

Zodra jij je hebt aangemeld voor het online programma word je ook aangemeld voor de besloten Facebookgroep. Op die manier kun je in de vertrouwde omgeving je eigen verhaal doen en verhalen delen met elkaar.

5.3 Jouw account

Zodra jij deelneemt aan een online programma, maken wij ook een account voor je aan. Hier doen wij verder niets mee, jij hebt het alleen nodig om deel te nemen aan het online programma. Zonder jouw naam, e-mail adres en NAW gegevens kunnen wij geen overeenkomst afsluiten, we kunnen namelijk dan niet ons werk doen.

6. Overig

6.1 Met anderen delen

Wij zullen jouw gegevens niet verkopen aan derden. Daarnaast gebruiken wij de gegevens voor geen anderen doeleinden die al eerder zijn genoemd.

6.2 Hoe lang bewaar ik jouw gegevens?

Ik bewaar jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk. De termijnen zijn:
– Vanuit administratieve verplichtingen in wet- en regelgeving zijn wij verplicht om de gegevens 7 jaar te bewaren, nadat de factuur is betaald.
– Als je bestelling niet succesvol is geweest, dan wordt deze nog 90 dagen verwijderd. In het geval je nog extra hulp nodig hebt.
– Het account waar je voor hebt betaald, krijg je levenslang toegang tot. Als je wilt dat je account wordt verwijderd, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan jouw account verwijderen.

6.3 Wat verder nog belangrijk is:

– Je hebt het recht om je opgeslagen persoonsgegevens en voorkeuren in te zien, aan te laten passen en/of permanent te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op. We hebben verder geen invloed op het gebruik van de gegevens door sociale mediakanalen.
– Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt over de verwerking van de persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je er met ons niet uitkomt.

Heb je vragen of opmerkingen over het verwerken van je persoonsgegevens via mijn bedrijf Mi Lasi? Neem dan contact op via info@milasi.nl.