fbpx

Over mij: Judith Buma, online rouwbegeleider

Op deze pagina lees je meer over mij. Over mijn eigen verlies. Waarom ik als online rouwbegeleider ben begonnen. En hoe de naam Mi Lasi is ontstaan.

Mijn verlies

Deze zin van mijn broertje ‘papa is er niet meer, papa heeft zelfmoord gepleegd’, zette mijn leven totaal op zijn kop in negatieve zin. Dat is nu ongeveer 9,5 jaar geleden. Ik was zelf 24 jaar toen mijn vader Albert plotseling overleed. Een periode van vooral veel verdriet volgde. Nu zoveel jaar later heb ik het een plek kunnen geven, ondanks dat er af en toe een trigger is waarbij ineens alle verdriet en in mijn geval ook angst om weer een dierbare persoon te verliezen naar boven komt. Nu zoveel jaren later, ondanks dat ik zoiets verschrikkelijk heb meegemaakt, zijn er ook veel mooie dingen op mijn pad gekomen. Ik wens dit jou ook toe!

Online rouwbegeleider

Vanaf mijn 28ste jaar ben ik mij gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling om mij weer gelukkig en positief te gaan voelen en weer richting te kunnen geven aan mijn leven. Al mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan zou ik aan jou willen doorgeven. Om jou te helpen in jouw rouwproces. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Nabestaandenzorg, gericht op emotionele hulp na overlijden. Daarnaast ben ik aangesloten bij het Landelijk Platform Nabestaandenzorg. Zoals de naam het al zegt, ik werk online. Dat betekent dat ik online rouwsessies via Skype of Facetime aanbied. Wil je meer weten over hoe ik werk? Ga dan naar de pagina: ‘Online rouwbegeleider’.

En de naam Mi Lasi? 

‘Mi Lasi’ betekent Mijn Verlies in het Surinaams. Mijn vader vertelde altijd over zijn mooiste periode van zijn leven dat hij in Suriname woonde. Voor zijn overlijden had ik mijn afstudeerstage al in Paramaribo gepland. Toen hij plotseling kwam te overlijden, voelde ik intuïtief dat ik toch daar moest zijn. Ik ben erg blij dat ik uiteindelijk deze keuze heb gemaakt om daar naar toe te gaan. De naam van mijn bedrijf moest uiteindelijk een link hebben met mijn vader.

En nu jij?

 

Ervaar je al een tijd lang gevoelens van verdriet, boosheid, angst, schuldgevoel, jaloezie of eenzaamheid? Of ben je al die tijd maar door gegaan met je leven, om deze emoties niet te voelen en ervaar je nu fysieke klachten? Of ben je alleen maar met je verdriet bezig en vind je het moeilijk om weer richting te geven aan je leven? Wil jij jezelf deze pijn besparen? Wil jij nu actief werken aan jouw rouw om het een plekje te kunnen geven en ook weer te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven? Laat mij één ding vertellen, het is niet erg om hulp te vragen. We hoeven het niet alleen te doen. Ik wil jou daarbij begeleiden!

Wil jij een GRATIS één op één sessie met mij?

In deze sessie vertel ik jou, welke drie factoren de grootste invloed hebben
op de duur van jouw rouwproces.