fbpx

Judith Buma: online rouwbegeleider

 

Ik ben Judith Buma en online rouwbegeleider vanuit mijn bedrijf Mi Lasi. Ik begeleid jongvolwassenen bij verlies op jonge leeftijd van dierbare. Op de pagina: Over mij heb je al heel veel gelezen over mijn eigen reis. Dat toen mijn vader overleed, alles anders voor mij werd.

De eerste vraag die je misschien hebt, is waarom online rouwbegeleiding?

Ik wil zoveel mogelijk jongvolwassenen begeleiden in hun rouwproces. Zodat ze uiteindelijk weer hun mooiste leven kunnen leven.  Dit doe ik door middel van mijn online programma: Rouwen mag en persoonlijke één op één begeleiding in de vorm van FaceTime wandelsessies. Online kan ik veel meer mensen helpen, dan dat ik zou kunnen doen als ik mij alleen zou richten op Noord-Nederland.

Daarnaast kies ik voor vrijheid. Ik vind het fijn dat ik kan kiezen waar en wanneer ik werk. Uiteraard in overeenstemming met jou als jij kiest om door mij één op één begeleid te worden.

Ik kan mij zo voorstellen dat je benieuwd ben hoe ik werk. Dit wil ik graag uitleggen door middel van de volgende kernwaarden:

Betrokkenheid

Veiligheid

Acceptatie

Betrokkenheid

 

De basis is mijn eigen situatie. Dat ik op 24 jarige leeftijd mijn eigen vader ben verloren. Ik weet als geen ander waar in jij terecht komt. De rollercoaster waarin jij instapt zodra je een dierbare verliest. Ik begrijp jou en dat is de belangrijkste voorwaarde om dit werk te kunnen doen. Ik kan mij erg goed in jouw situatie inleven. Dat is nodig om te weten waar jij door heen gaat en welke stappen jij kunt maken naar een mooier leven.

Veiligheid

Ik heb de gave dat mensen die een dierbare zijn verloren en zonder dat ik ze ken heel snel hun eigen situatie vertellen. Dat komt omdat ik zelf een open persoon ben over wat ik zelf heb meegemaakt. Daarnaast straal ik uit, dat jouw verhaal veilig is bij mij. 

Acceptatie

Acceptatie is het toverwoord binnen mijn bedrijf. Uiteindelijk gaat het om het accepteren van de situatie, de acceptatie van jezelf en de acceptatie van de mensen om je heen hoe die met het rouwproces omgaan. Dit is wat jou minder pijn en meer balans geeft. Tijdens mijn online programma: Rouwen mag en één op één begeleiding geef ik inzicht waarom ‘acceptatie’ zo belangrijk is.

Last but not least: begeleider

Ik noem mij zelf begeleider. Ik begeleid jou in het rouwproces. Ik zie snel waarbij jou de pijnpunten liggen en daarin geef ik jou handvatten. Ik werk vanuit mijn eigen ervaring en de ervaringen van andere die ik heb begeleid binnen mijn bedrijf. Dat betekent dat ik vaak met voorbeelden kom vanuit de praktijk. Zodat het jou ook inzicht geeft in je eigen rouwproces. Uiteindelijk leer ik jou om met rouwproces om te gaan, vanuit je eigen intuïtie, dus jouw eigen gevoel, zodat jij er achter komt wat bij jou helpt in het rouwproces. Ik ben praktisch ingesteld en mijn visie is dat het verwerken van de pijn alleen kan vanuit de stappen die jij maakt. Ik geef jou daarbij overzicht en structuur in, zodat je weer rust, balans en meer blijheid ervaart.

Wil jij een GRATIS één op één sessie met mij?

In deze sessie vertel ik jou, welke drie factoren de grootste invloed hebben
op de duur van jouw rouwproces.